Minicamper Verduistering
27 februari 2022 

Minicamper Verduistering

Wie al eens in een auto heeft geslapen, weet dat het 's morgens erg vroeg licht wordt. En je weet dan vast ook wel dat, als je niets voor de ramen hangt, je in een soort vitrinekast ligt 😁.. Het bedekken en verduisteren van de autoramen is dus iets waar je als gebruiker van een minicamper vroeg of laat mee aan de slag moet.

Wij hebben ondertussen veel verschillende opties uitgeprobeerd. We hebben zelf geknutseld, we hebben verschillende oplossingen gekocht en getest, maar uiteindeljk bleef het gewoon rommel...

Totdat ik door een klant werd gewezen op een klein bedrijf in Barcelona!

Antonio produceert daar verduisteringssets, op maat, voor bijna alle merken en modellen auto's.

Isolatie en verduistering voor minicampers - camper-in-a-boxDeze sets bestaan uit schermen die gemaakt worden van 9-laags materiaal. Deze schermen zet je met zuignappen vast aan de binnenzijde van de ruiten. Er zijn voor enkele type auto's ook sets leverbaar die je met ingewerkte magneten vastzet op het metaal om de ramen.

Er zijn verschillende soorten sets leverbaar. De standaardset is aan de buitenzijde afgewerkt met een warmtewerend zilverkleurig folie. De binnenzijde is met zwarte of grijze stof afgewerkt.

Verduistering en isolatie voor de ramen van minicampers als Berlingo, Caddy, Traffic, Partner, Trafic, etc.Standaard verduisteringsset

Er zijn ook sets die speciaal bedoeld zijn om onopvallend te overnachten. Deze sets zijn aan beide zijden afgewerkt met een zwarte stoffen laag.

Isolatie en verduistering voor minicampers - camper-in-a-boxBlack-out set voor onopvallend overnachten


De sets zijn beschikbaar voor onder andere de Citroën Berlingo, Spacetourer en Jumpy, Peugeot Partner, Expert en Rifter, Opel Combo en Vivaro, VW Caddy en Transporter, Mercedes Vito, Toyota ProAce City.

Vraag ons naar een set voor jouw auto!

Marly de Jong
Door

Marly de Jong

op 20 Mar 2023

Goedemiddag, ik ben op zoek naar verduistering voor mijn VW Transporter bestel D 62 KW, bouwjaar 2010. Graag ontvang ik een offerte voor de achterkant en voorkant van de bus. Alvast hartelijk dank!

Indi
Door

Indi

op 27 Apr 2023

Hoi, Hebben jullie toevallig een link van de site?Groetjes

Chris
Door

Chris

op 02 Aug 2023

Geen sets voor de Kangoo?

Michel
Door

Michel

op 08 Aug 2023

Geweldig setje johan ! Nog steeds blij mee.. lekker donker binnen zo en houd de zon prima tegen dus ook niet te warm binnen .. groetjes Michel( citroen berlingo

Veerle & Marcel
Door

Veerle & Marcel

op 03 Oct 2023

Hoi Johan,Handige dingen , makkelijk om te plaatsen en het is een pak donkerder dan ons origineel setje van VW zelf. Een nadeel , je blijft wel langer in je bed liggen 's morgens . Maar ach het toch verlof zeker !Grt. Caddy Beach lovers

Roelof
Door

Roelof

op 17 Oct 2023

Zijn er ook sets (black-out) leverbaar voor een Ford Transit Connect bouwjaar 2006?

carla
Door

carla

op 21 Mar 2024

Weet iemand waar ik venster verduistering kan kopen voor de ID Buzz?

Johan
Door

Johan

op 21 Mar 2024

Jazeker! Bij ons!, bij CAMPER-IN-A-BOX. Ik heb je even een mailbericht gestuurd. Hartelijke groeten, Johan

Reactie plaatsen