Minicamper Verduistering
27 februari 2022 

Minicamper Verduistering

Wie al eens in een auto heeft geslapen, weet dat het 's morgens erg vroeg licht wordt. En je weet dan vast ook wel dat, als je niets voor de ramen hangt, je in een soort vitrinekast ligt 😁.. Het bedekken en verduisteren van de autoramen is dus iets waar je als gebruiker van een minicamper vroeg of laat mee aan de slag moet.

Wij hebben ondertussen veel verschillende opties uitgeprobeerd. We hebben zelf geknutseld, we hebben verschillende oplossingen gekocht en getest, maar uiteindeljk bleef het gewoon rommel...

Totdat ik door een klant werd gewezen op een klein bedrijf in Barcelona!

Antonio produceert daar verduisteringssets, op maat, voor bijna alle merken en modellen auto's.

Isolatie en verduistering voor minicampers - camper-in-a-boxDeze sets bestaan uit schermen die gemaakt worden van 9-laags materiaal. Deze schermen zet je met zuignappen vast aan de binnenzijde van de ruiten. Er zijn voor enkele type auto's ook sets leverbaar die je met ingewerkte magneten vastzet op het metaal om de ramen.

Er zijn verschillende soorten sets leverbaar. De standaardset is aan de buitenzijde afgewerkt met een warmtewerend zilverkleurig folie. De binnenzijde is met zwarte of grijze stof afgewerkt.

Verduistering en isolatie voor de ramen van minicampers als Berlingo, Caddy, Traffic, Partner, Trafic, etc.Standaard verduisteringsset

Er zijn ook sets die speciaal bedoeld zijn om onopvallend te overnachten. Deze sets zijn aan beide zijden afgewerkt met een zwarte stoffen laag.

Isolatie en verduistering voor minicampers - camper-in-a-boxBlack-out set voor onopvallend overnachten


De sets zijn beschikbaar voor onder andere de Citroën Berlingo, Spacetourer en Jumpy, Peugeot Partner, Expert en Rifter, Opel Combo en Vivaro, VW Caddy en Transporter, Mercedes Vito, Toyota ProAce City.

Vraag ons naar een set voor jouw auto!

Marly de Jong
Door

Marly de Jong

op 20 Mar 2023

Goedemiddag, ik ben op zoek naar verduistering voor mijn VW Transporter bestel D 62 KW, bouwjaar 2010. Graag ontvang ik een offerte voor de achterkant en voorkant van de bus. Alvast hartelijk dank!

Indi
Door

Indi

op 27 Apr 2023

Hoi, Hebben jullie toevallig een link van de site?Groetjes

Reactie plaatsen