Dit zeggen onze klantenDe verhalen over hun minicamper

Dit zeggen onze klanten

 

De CAMPER-IN-A-BOX in de praktijk

Ik heb een nieuwe life style ontdekt
We hebben een Citroen Berlingo XL en zijn ontzettend blij met de camper-in-box! We hebben nu én een gewone auto én een camper in één. Als ik voor het werk ergens verder weg moet zijn, rijd ik de avond van te voren aan, slaap ik in een bos, doe een trail-run, douche en ga met een super gevoel naar mijn afspraak. En in de vakantie plakken we er een tailgate tent aan en gaan we kamperen met de hele familie. Tja, het kan echt niet beter!
Tevreden minicamper camper-in-a-box
Maurice,  Hees BE
Een ONGELOOFLIJK ideale kampeeroplossing!

Beste Johan,
Een jaartje terug hebben we onze Ford Tourneo Custom (Ford-minibus) samen uitgerust met jullie concept Camper-in-a-box. Een ONGELOOFLIJK ideale kampeer-oplossing!

Eens op reis hebben we een bed van 160cm breed, een ware luxe…..en we hebben nog ruimschoots plaats voor een porti/potti toilet en voor onze grote hond. Als minicamper kunnen we overal onderdoor en kamperen we op alle mogelijke plaatsen. 

Maw héél tevreden van onze aankoop en uitrusting.


Vele groeten
Paul & Geneviève

Paul & Geneviève, Melle BE
Superhandig en prima comfortabel.

Superhandig en prima comfortabel.

Qua slapen viel het in de breedte zelfs mee; de Caddy is op de slaaphoogte een beetje bol, dus wij hadden er mooi wat centimeters bij ;)

Voor de achterkant had ik een muggengaas met elastiek gemaakt, waarbij je de achterdeuren s’nachts helemaal open kon zetten, en daar hadden wij ons hoofdeinde gemaakt, heerlijk fris.   

Al met al èèn groot succes. Alsnog hartelijke dank. 


Hartelijke groeten, Philip en Paula. 

minicamper klant Paul
Paula en Philip, Nieuwveen NL
De box geeft me een vrij gevoel
Ik was niet direct overtuigd want ik was bang dat we te weinig ruimte zouden hebben. Dat viel gelukkig goed mee. Na een paar keer weet je precies wat je waar moet opbergen. Zelfs een vouwfiets past er nu bij.
De box geeft me een vrij gevoel. Als ik weg wil, bouw ik de box achterin en vertrek. Een paar uurtjes later zit ik rustig in de Ardennen aan de Semois. Heerlijk!
Tevreden minicamper camper-in-a-box
Peter, Utrecht NL