Veel gestelde vragen

Een aantal vragen die we vaak krijgen hebben we hier voor je opgelijst.

Zit jouw vraag er niet bij, of heb je andere vragen? Neem dan gewoon contact met ons op.

                   

Veel gestelde vragen

Past de camper-in-a-box in alle auto's?

Mwa, eigenlijk wel. De grenzen liggen bij jouw fantasie en de binnenmaten van jouw auto. Wij bouwen vooral modules voor minibusjes of camionetten zoals de Peugeot Partner, Citroën Berlingo, VW Caddy, Renault Kangoo, Ford Tourneo enzovoorts. Maar ook voor de Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Renault Trafic, VW-Transporter en de Ford Tourneo Custom. Er zijn er ook al gebouwd ook voor bijvoorbeeld de Landrover Defender en de Renault Espace. Als je wilt weten wat er voor jou mogelijk is, neem dan even contact met ons op.

Moet ik mijn auto keuren als camper?

Keuren als camper is niet van toepassing. Om je auto als camper in te schrijven, moeten bedden, keuken en kasten vast gemonteerd zijn. Onze camper-in-a-box is gemakkelijk te verwijderen, waardoor jouw minicamper snel weer een "gewone" auto wordt.

Kan ik de camper-in-a-box uit mijn auto halen als ik hem niet gebruik?

Door ons modulaire concept is de camper-in-a-box heel eenvoudig uit elkaar te halen. De bodemplaat, keuken- en opbergmodule zijn draagbaar en gemakkelijk op te slaan.

Moet ik mijn auto aanpassen?

Je hoeft niets aan jouw auto aan te passen. Elke camper-in-a-box is aangepast aan het type auto waarin het wordt gebruikt. Dus; bodemplaat erin, modules en tafelblad plaatsen, matrassen erop en gaan!

Is het bed lang genoeg voor mij?

De lengte en breedte van het bed passen wij aan jouw type auto en jouw wensen aan. Het type auto begrenst de lengte en de breedte, maar binnen die grenzen kun je aangeven wat je wenst. De breedte varieert van 80 tot 120cm, de lengte van 175 tot 200cm.

Kunnen jullie de camper-in-a-box aanpassen aan mijn wensen?

Ja. We begrijpen dat iedereen anders is. Ons concept is zo opgezet dat we vrij eenvoudig wijzigingen kunnen aanbrengen. Kleine wijzigingen in de maten zijn zelfs standaard in de prijs inbegrepen. We bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Is de camper-in-a-box een camper?

Ja en nee. Wij noemen ons concept een minicamper. Een camper is eigenlijk een huis op wielen. Als je dat zoekt zit je bij ons verkeerd. De camper-in-a-box is een manier om wat luxer te kamperen. Compact, droog, handig, met een goed bed. Maar het blijft kamperen. Dicht bij de natuur, lekker basic.

Mag ik zelf de kleur van de bekleding kiezen?

Jazeker. Als je aangeeft welke kleur je leuk vindt, gaan wij met onze stoffeerder kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben al blauwe, beige, bruine, grijze, gele, paarse, en zelfs regenboog sets gemaakt. Zo kun je de camper-in-a-box aanpassen aan de kleur van jouw auto.

Kan ik een andere kleur kiezen dan zwart?

Zoals Henry Ford al zei, elke kleur is goed als het maar zwart is. :-). Maar op speciaal verzoek kunnen we een andere kleur leveren. Wit bijvoorbeeld.

Wat is het verschil tussen de standaard- en luxe-matrassen

De standaard matrassen zijn prima om voor korte periodes op te slapen. Ze zijn dunner dan de luxe matrassen en nemen dus minder plaats in. Het luxe matras is iets steviger. en dus dikker. Als je langere periodes op avontuur vertrekt, raad ik je de luxe versie aan. Deze heeft een betere vulling en is daardoor comfortabeler.

Verkoopt CAMPER-IN-A-BOX ook tenten?

Neen! We houden ons bij onze leest, en dat is campermodules bouwen. Maar we kunnen wel advies geven omdat we zelf veel tenten hebben getest. Dus als je vragen hebt, just shoot!

Leveren jullie koelboxen?

Neen, die leveren we niet. Maar we hebben wel de nodige ervaring met koelboxen en kunnen je er dus wel het een en ander over vertellen. Dus tips en advies kun je van ons wel krijgen.

Van welk materiaal is de CAMPER-IN-A-BOX gemaakt?

Wij gebruiken de beste materialen. Hoogwaardige aluminium profielen met watervast gelijmd 6 laags berken multiplex met een stevige kunststop toplaag. Zelfs als je het hout weken in het water legt, dan zal er niets mee gebeuren.
Onze materialen worden gebruikt om dure instrumenten en geluidsinstallaties de wereld over te sturen. Stevig spul dus!

Bouwen jullie een kraan en wasbak in?

We hebben hier intern lang en vaak over gesproken. Wij houden ons ontwerp graag eenvoudig. Het inbouwen van een 'natte cel' zou de eenvoud, volgens ons, geweld aandoen. We hebben het ook aan onze klanten gevraagd. Zij zeggen in meerderheid hetzelfde: Niet doen. Dus tot nader order doen we het niet.