Over CAMPER-IN-A-BOX

MODULAIR MINICAMPER PLEZIER VOOR (BIJNA) ELKE AUTO

Onze Missie en visie

CAMPER-IN-A-BOX biedt een alternatief en laat kampeerders genieten van de charme en vrijheid van een tent en voordelen van een minicamper. In onze visie heb je geen dure camper of mobile home nodig, maar tover je deze heel simpel jouw doordeweekse auto, tijdelijk, om tot minicamper.
En als je weer thuis bent, haal je de module uit de auto en berg je deze op tot het volgende avontuur.

Heel eenvoudig, heel flexibel, heel leuk!

De CAMPER-IN-A-BOX is het enige Modulaire Minicamper Concept dat je in je eentje, zonder gereedschap, in een auto kunt installeren.

De ideale oplossing voor kampeerders die willen kamperen, net iets meer comfort zoeken, maar geen extra voertuig willen aanschaffen. 

Kamperen 2.0 noemen we dat!

Onze drijfveer? De vrijheid en het plezier dat wij zelf halen uit het reizen met onze eigen minicamper, delen met anderen.
We zijn (en blijven) een kleinschalig bedrijf dat kiest voor lokale samenwerking en plezier boven winst plaatst.

Ons team

Johan Schuckink Kool
Johan

Zaakvoerder

Johan is een kampeerder in hart en nieren. Als kind, als jong volwassene en als vader, heeft hij al menige tent opgezet. Zijn afkeer van lekke luchtmatrassen en natte tenten heeft hem geïnspireerd in het bedenken van een alternatief. Johan verfijnde het concept van een camperbox tot het Modulaire Minicamper Concept dat we vandaag kennen als CAMPER-IN-A-BOX. 
Hij gaat nog steeds heel vaak zelf met zijn box op avontuur. Zowel voor korte trips naar bijvoorbeeld de Ardennen als langere tochten door Frankrijk of bijvoorbeeld Zweden. Johan vindt het (tot wanhoop van Maaike) leuk om alles dat te maken heeft met kamperen met de minicamper, aan te schaffen en te testen. Hij heeft daarom een hele verzameling van douches, tentjes, opvouwbare bakjes, zonnepanelen en andere handige dingen.
Maaike Oost
Maaike

Zaakvoerder

Maaike kampeert al vanaf haar prille jeugd. Later zette zij die traditie voort met haar eigen gezin. Nadat de kinderen hun eigen vakanties gingen organiseren, verdween het kamperen even van de radar. Maaike miste het vrije en avontuurlijke van kamperen, maar had geen zin meer in het 'gedoe' dat daar bij hoort. Zij zocht daarom naar alternatieven. Een mobile home of grote camper stuitte op teveel bezwaren. De minicamper is voor haar de ideale oplossing, die ze graag deelt met anderen, via CAMPER-IN-A-BOX.
Jolien
Jolien

Atelier

Jolien is gek op kamperen. Samen met Thomas en de kinderen trekt zij er regelmatig op uit met hun eigen VW minicamper.

Na een carrière in de HR en financiën besloot Jolien het roer helemaal om te gooien. Werken in de schrijnwerkerij leek haar fantastisch, maar dan niet in de administratie! 

Vandaag is Jolien een volleerd schrijnwerker , en leidt zij het bouwen van de CAMPER-IN-A-BOX.

Thomas
Thomas

Atelier

Thomas is als kampeerder ook al op veel plekken geweest. Samen met Jolien en de kinderen vertrekt hij regelmatig op avontuur met hun minicamper.
Thomas is een ervaren vakman. Al jaren ontwerpt en bouwt hij de mooiste dingen. Van keukens tot complete interieurs. Thomas assisteert Jolien bij de bouw van onze camperboxen.